Gerontološki centar – Zrenjanin

Геронтолошки центар: Наставља се пружање услуге Помоћ у кући

За време ванредног стања Геронтолошки центар Зрењанин наставља са пружањем услуге социјалне заштите Помоћ у кући на територији Града Зрењанина. У овој установи социјалне заштите кажу да постоји потреба за реализацијом те услуге.

-Пружање услуге Помоћ у кући, била је обустављена два дана због организације службе и отклањања ризика, како за кориснике, тако за запослене. Створени су услови за несметан рад током ког се поштују највише мере заштите корисника и запослених, рекла је порталу И лове Зрењанин директорка Геронтолошког центра Зрењанин, Тања Живанов.

Старија лица сеоског домаћинства која имају потребу за коришћењем социјалне услуге Помоћ у кући, треба да се обрате надлежнима у својој Месној заједници. Месне заједнице су у координацији са Градским кризним штабом Зрењанина у оквиру кога раде бројни волонтери.

РАД ГЕРОНТОЛОШКОГ КЛУБА ОБУСТАВЉЕН ДО ДАЉЊЕГ

Подсећамо, Геронтолошки центар Зрењанин је међу првима предузео превентивне мере заштите корисника и запослених, те је одлука о забрани посета на снази још од 9. марта.

Информације о корисницима се могу добити позивањем броја телефона ове установе: 023/546-150. За објекат А локал је 132, за објекат Б локал је 192, за објекат Ц локал је 185.

Међу мерама које је увео Геронтолошки центар Зрењанин јесте и обустава рада Геронтолошког клуба (Улица Николе Пашића 11)

Преузето са https://ilovezrenjanin.com/