НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ У ГРАДСКОЈ КУЋИ
Диригент са хором

У барокној сали Скупштине града  Зрењанина одржан је 13.12.2017. године већ традиционални свечани новогодишњи концерт хора “Романтичари са Бегеја“ под диргентском палицом професора музике Бранислава Гагића. Хор чине чланови нашег Клуба за стара и одрасла лица.

На почетку је Руководилац нашег Kлуба Даница Ђорђевић изразила захвалност професору Гагићу на великом ангажовању у припреми хорских нумера, поздравила све присутне и зажелела им срећне наступајуће празнике.

Публика
Део хора

Бројна публика је топло поздравила извођење познатих староградских песама и својим певањем здушно пратила извођаче. Велики допринос том пријатном угођају дао је Василије Маријану на хармоници, посебно поздрављен бурним аплаузом. И професор Гагић је са својом причом анимирао посетиоце у сали.

Чуло се „Бели багрем“, „На те мислим“, „Не лудуј Лело“, „Елено, моме Елено“, „Док палме њишу гране“ и многе друге, да би се на крају на бис отпевала песма „Тихо ноћи моје злато спава“.

Пуни пријатних утисака и задовољства због успешног наступа, публика и извођачи су заједно напустили барокну салу и отиснули се у влажну, децембарску ноћ

Пред извођење песме