РЕТРОСПЕКТИВА КЊИЖЕВНИХ УСПЕХА ЧЛАНОВА СЕКЦИЈЕ ЉУБИТЕЉА ПОЕЗИЈЕ И ПРОЗЕ

РЕТРОСПЕКТИВА КЊИЖЕВНИХ УСПЕХА ЧЛАНОВА СЕКЦИЈЕ ЉУБИТЕЉА ПОЕЗИЈЕ И ПРОЗЕ
Публика

Под називом „То смо ми“ у четвртак 22.02.2018. године у Клубу је одржан програм којим су представљени успешни наступи чланова секције љубитеља поезије и прозе на књижевним конкурсима током прошле године.

Већ 16 година за редом, савесно и педантно, као својеврсни књижевни хроничар, успешни аутор ових програма је Стојанка Милин. Овога пута, нажалост, није могла да га и лично презентира и прочита своје  похваљене песме.

Стојанкине песме
Поезија

Програм је зналачки водила Kатарина Милојевић, руководилац Секције љубитеља поезије и прозе.Своје песме, приче и афоризме казивали су Драгиња Миловић, Биљана Грошин, Лазар Лаушев, Биљана Димитријевић-Мартинов, Мирјана Николић, Витомир Ћурчин, Милорад Мартинов и Мирјану Леваков.

Према замисли Стојанке Милин, књижевна казивања су пажљиво гарнирана инструменталним музичким нумерама које је изводио врсни Василије Маријану на хармоници.

Поезија
Проза

Почело је са „Кад се сетим мила душо“ а завршило се са „Не клепећи нанулама“, што је била прилика да непланирано Роса Марјановић покаже своје певачке квалитете