ODRŽAN PRVI KVIZ U KLUBU

Još jednu novinu priredilo je rukovodstvo Kluba za stara i odrasla lica svojim članovima. U četvrtak, 12. marta, održan je prvi kviz zabave i znanja.

DSCN1000DSCN1002

  • Kviz će prvenstveno imati zabavni karakter. Do sada se za takmičenje prijavilo pet ekipa sa po četiri člana. U svakoj emisiji takmičiće se po dve ekipe (plava i crvena), a svaka od njih odgovaraće ukupno na devet pitanja iz različitih oblasti. Pre svih istorije Zrenjanina, a onda iz sporta, zdrave životne sredine, muzike, književnosti, filma, slikarstva. Veliko finale planiramo za jun, rekla je Marija Mirković, predsednica žirija.

Kao i na dosadašnjim dešavanjima, prisutnima se obratila Danica Đorđević, rukovodilac Kluba. Celokupan popodnevni program za vođenje je bio poveren Damjanu Budurini. O ispravnosti takmičenja starala su se još dva člana žirija, Jovanka Đatkov i Ljubomir Brstina, zapisničarski i posao merača vremena obavljao je Pavle Žebeljan. Značajan broj aktivista, pored navedenih, dao je doprinos ovom programskom „prvencu“ u Klubu za stara i odrasla lica. Ipak, treba istaći i Mirjanu Radišić i Eduarda Švarcera, za trud koji su uložili za tehničkim pultom. U programu gde se i ovog puta nije moglo bez muzike, nastupali su solisti muzičke sekcije i orkestar koji je predvodio Vasilije Marijanu, uz podršku Zorana Kavalića, Janoša Orbana i Radovana Markova.

DSCN1005