Gerontološki centar – Zrenjanin

ЕДУКАЦИЈА „ЕФИКАСНО УПРАВЉАЊЕ ВРЕМЕНОМ“

Дана 19.11.2019. године у Геронтолошком центру у Зрењанину одржана је едукација под називом „Ефикасно управљање временом“, коју је организовао Покрајински завод за социјалну заштиту. Едукацију су одржале Снежана Ђорић и Јелена Вишекруна у циљу пружања стручне подршке директорима, руководиоцима и стручним радницима  запосленим у установама за смештај одраслих и старијих корисника.  Едукацији су присуствовале директорка нашег Геронтолошког центра Тања Живанов и стручне раднице Славица Богдановић, Даница Ђорђевић, Гордана Шкондрић и Ана Баришић. Поред представника наше Установе, едукацији су присуствовали и гости из Геронтолошког центра у Вршцу, Геронтолошког центра у Кикинди, Домова за смештај одраслих и старих „Старчевић“ и „Фортис Вита“ из Зрењанина, Дома за смештај одраслих и старих „Феникс“ из Падине, из дома „Голд Стар“ из Ковачице, као и из Дома за старе и пензионере у Апатину.

                Учесници едукације су упознати са принципима успешног управљања временом и препрекама да се то оствари. Кроз предавања и вежбе корисницима је представљено одређивање приоритета у раду и начини да се време и рад ефикасно организују.

                Након завршетка едукације, за госте и предаваче домаћини су уприличили ручак, где су присутни разменили утиске и нека искуства у раду.