Gerontološki centar – Zrenjanin

Заменик градоначелника Саша Сантовац у посети Геронтолошком центру

У понедељак, 05. Јула уз дозволу надлежног министарства, у посету  Геронтолошком центру је дошао Саша Сантовац, заменик градоначелника града Зрењанина. Непосредан повод за овај долазак  је било отварање интернет – кафеа.

Господина Сантовца је испред установе дочекала директорица Тања Живанов са својим сарадницима. Након свечаног пресецања врпце наш гост се упознао са досадашњим активностима и плановима установе у наредном периоду. Посета се наставила у неформалном и пријатељском разговору са корисницима где су га они упознали како и на који начин проводе време и какве све активности имају у центру. Заменик градоначелника је посетио радну терапију и библиотеку а потом је и Хор геронтолошког центра отпевао једну нумеру из свог репертоара.

На крају посете наглашено је да је у току протеклих више од годину дана ванредних услова у којима смо сви били,  тесна сарадња између локалне самоуправе у Геронтолошког центра омогућила квалитетан и несметан рад . Закључено је да ће се та сарадња наставити и продубити на обострано задовољство.