Gerontološki centar – Zrenjanin

КЊИЖЕВНИ УСПЕСИ ЧЛАНОВА СЕКЦИЈЕ ЉУБИТЕЉА ЛЕПЕ РЕЧИ У 2018. ГОДИНИ

У четвртак 06.12.2018. године у Клубу је одржан програм којим су представљени успешни наступи чланова Секције љубитеља лепе речи на књижевним конкурсима током ове године. После 16 година савесног и педантног вођења ових програма од стране својеврсног књижевног хроничара Стојанке Милин, програм је сада зналачки водила Катарина Милојевић, руководилац Секције љубитеља поезије и прозе.
Своје песме, приче и афоризме, са освртом на добијене награде, похвале и учешћа у Зборницима, казивали су Витомир Ћурчин, Лазар Лаушев, Мирјана Николић, Драгиња Миловић, Биљана Грошин, Биљана Димитријевић-Мартинов и Милорад Мартинов. Овога пута, нажалост, Стојанка Милин није могла да лично презентира и прочита своје радове, па је то у њено име учинила Биљана Грошин.
Наравно, књижевна казивања су као и увек оплемењена пажљиво одабраним музичким нумерама које су изводили Анка Хајду, Смиља Стојић, Маргит Куцура, Славица Попов, Никола Бракус, Роса Марјановић, Власта Момиров и Славна Јевремов у пратњи оркестра који су чинили Василије Маријану и Зоран Кавалић.