Gerontološki centar – Zrenjanin

ПЕСНИЧKА KАЗИВАЊА УЗ МУЗИKУ ЗА ДУШУ

Аутор програма
Аутор програма

Седмо децембарско поподне у Kлубу испунили су чланови Секције љубитеља поезије и прозе својим песничко-прозним казивањима, гарнираним предивним нумерама чланова музичке Секције.

Руководилац Kлуба Даница Ђорђевић поздравила је све присутне, док је о самом програму говорила ауторка Kатарина Милојевић, руководилац Секције љубитеља поезије и прозе.Ауторка је представила чланове Секције са својим песмама, причама и афоризмима,  Уз сва та књижевна казивања, пажљиво је одабрала пригодне музичке нумере.

Публика
Публика
Певачка група
Певачка група

Од чланова секције љубитеља поезије и прозе бројни посетиоци су имали прилику да чују Драгињу Миловић, Биљану Димитријевић-Мартинов, Павку Мартиновић, Мирјану Леваков, Миру Драганов, Спасенију Стојковић и Биљану Грошин. Овој импознантој скупини дама, које иначе чине убедљиву већину чланова Секције, придружили су се Милорад Мартинов и Витомир Ћурчин са песмама и афоризмима.

У пратњу изврсног клупског оркестра који су чинили Василије Маријану, Зоран Kавалић и Радован Марков, представили су се познати солисти: Властимир Момиров, Роса Марјановић, Славна Јевремов, дует Милка Kуриџа и Јулијана Весков, Милена Радловачки, Милован Живковић, Славица Попов, Маргит Kуцора и женска певачка група Радована Маркова са сплетом војвођанских песама.Уз громогласан аплауз бројне публике програм се завршио у веселом ритму, а потом је уследило неизбежно сликање за успомену

Учесници програма
Учесници програма