Gerontološki centar – Zrenjanin

“ПИШЕМ ПЕСМУ ЉУБАВНУ” – СЕЋАЊЕ НА ЛЕГЕНДАРНОГ КЕМУ

Тог 11. априла уживали су бројни посетиоци Клуба у импресивном програму наше чланице Славице Богдановић посвећеном легендарном Кемалу Монтену. То је била јединствена прилика да се кроз музику, реч и слику сагледа огроман стваралачки опус овог генијалног Сарајлије. Да се путевима носталгије за тренутак сви вратимо у дане младости, када су предивне Кемине песме испуњавили срца бројних генерација широм некада велике земље.
Ауторка програма је вешто и пажљиво сложила његову топлу и искрену животну причу, видео спотове и најпопуларније баладе у извођењу врсних певача и музичара Клуба.
У пратњи клупског оркестра у саставу Василије Маријану, Зоран Кавалић, Радован Марков наступили су: Роса Марјановић, Властимир Момиров, Милена Радловачки, Славна Јевремов и Славица Попов.
Почело се осећајном баладом “Душо моја”, да би наставило, између осталог, са “Вратио сам се животе”, Хиљаду пахуља белих”, “Спавај цвете мој”, “Памтим само сретне дане”, “Није хтјела”, “Једне ноћи у децембру, “Напиши једну љубавну”…
Одушевљена публика и сви извођачи на крају су заједно отпевали Кемалову химну вољеном граду, “Сарајево љубави моја”.