Gerontološki centar – Zrenjanin

ПРЕМИЈЕРА ЛУТКАРСКЕ ПРЕДСТАВЕ “ТРИ ПРАСЕТА” У КЛУБУ

Последњи четвртак у јуну месецу, пред наступајућу летњу програмску паузу, импресивно је обележила Креативна секција Клуба. Најпре успешном продајном изложбом изванредних и маштовитих рукотворина својих чланова, а потом премијером луткарске представе “Три прасета”.
Необично топао и спаран дан није био препрека да се окупи бројна публика, посебно млађана, који су дошли у пратњи својих бака, дека, родитеља…
Вештина наших креативаца у изради најразличитијих лутака и неспорно глумачко умеће, биле су прилика да Славица Богдановић вешто за лутке приреди познату причу о Муцку, Гуцку и Буцку… Премијера је показала несумњиву спремност представе за успешан јесењи поход на зрењанинске вртиће.
Прве редове у публици заузели су деца, којима је ова представа и била намењена. Уз свесрдну помоћ одраслих, певала су заједно са глумцима и бучно реаговала како би три прасета сачували од лукавог вука.
На крају је наступ наших луткара, Катарине, Љиљане, Јелене, Душана, Вере, Вељка и Драгише био пропраћен великим аплаузом.
Расположење је достигло врхунац када су се кроз песму и игру придружили Василије и Роса са дечијим песмицама…