Gerontološki centar – Zrenjanin

РЕТРОСПЕКТИВА КЊИЖЕВНИХ УСПЕХА ЧЛАНОВА СЕКЦИЈЕ ЉУБИТЕЉА ПОЕЗИЈЕ И ПРОЗЕ

Publika
Публика

Под називом „То смо ми“ у четвртак 22.02.2018. године у Клубу је одржан програм којим су представљени успешни наступи чланова секције љубитеља поезије и прозе на књижевним конкурсима током прошле године.

Већ 16 година за редом, савесно и педантно, као својеврсни књижевни хроничар, успешни аутор ових програма је Стојанка Милин. Овога пута, нажалост, није могла да га и лично презентира и прочита своје  похваљене песме.

Stojankine pesme
Стојанкине песме
Poezija 1
Поезија

Програм је зналачки водила Kатарина Милојевић, руководилац Секције љубитеља поезије и прозе.Своје песме, приче и афоризме казивали су Драгиња Миловић, Биљана Грошин, Лазар Лаушев, Биљана Димитријевић-Мартинов, Мирјана Николић, Витомир Ћурчин, Милорад Мартинов и Мирјану Леваков.

Према замисли Стојанке Милин, књижевна казивања су пажљиво гарнирана инструменталним музичким нумерама које је изводио врсни Василије Маријану на хармоници.

Poezija 2
Поезија
Proza
Проза

Почело је са „Кад се сетим мила душо“ а завршило се са „Не клепећи нанулама“, што је била прилика да непланирано Роса Марјановић покаже своје певачке квалитете