Gerontološki centar – Zrenjanin

УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАН ЈОШ ЈЕДАН ПРОЈЕКАТ ГЦ ЗРЕЊАНИН СА АМБАСАДОМ РЕПУБЛИКЕ ПОЉСКЕ У БЕОГРАДУ

Геронтолошки центар Зрењанин, у сарадњи са Амбасадом Републике Пољске у Београду, успешно је реализовао пројекат „Унапређење здравственог стања корисника Геронтолошког центра Зрењанин куповином уређаја за електротерапију“.

Пројектом је обезбеђен апарат ЕкоМедицо-Х намењен за електротерапију средњефрквентним струјама, терапеутски троугаони јастук, лопте за пилатес и мобилна полица за апарате, чија је вредност 3.300 еура.

– Реализацијом овог пројекта унапређена је физикална терапија у ГЦ Зрењанин. Успешно је настављена сарадња са Амбасадом Републике Пољске у Београду. Приоритет у реализацији пројекта јесте очување и развијање физичких капацитета наших корисника и чланова Клуба, са циљем да се кроз интензиван и континуиран рад и адекватне терапијске активности побољша и унапреди здравствено стање и квалитет живота корисника, а запосленима ублаже тегобе настале на радном месту, услед наглих покрета и терета који подижу док негују кориснике. Још једном се захваљујем Њ.Е. господину Томашу Његођишу који је препознао вредност и значај пројекта и подржао нас у намери да побољшамо стандард и квалитет услуга које пружамо корисницима кроз неопходне апарате и опрему за физикалну терапију, истакла је Тања Живанов, директорка Геронтолошког центра Зрењанин.
Захваљујући својој мултифункционалности, овај апарат ће омогућити потпунију рехабилитацију наших корисника који болују од реуматских и неуролошких обољења и допринети бржем опоравку и квалитетнијем животу наших пацијената, рекла је Тања Трајковић, физиотерапеут Геронтолошког центра Зрењанин

Преузето са портала https://www.zrklik.com/