Gerontološki centar – Zrenjanin

ЦРВЕНКАПА У ВРТИЋУ „ДЕЧИЈА РАДОСТ“

Najava priredbe
Позив за приредбу

Тог 20. новембра, у телу одраслих била су деца, која су се дружила са малишанима из вртића “Дечија радост” поводом светског дана детета, а у договору са удружењем “Женска иницијатива”. После најаве је председнице удружења Маријане Мишић Андрић и главне васпитачице Kристине Ристоски, почела је представа наших већ добро познатих актера, Kатарине Милојевић, Љиљане Вељић, Јелене Бурсаћ, Душка Ђуричина и Вељка Јовановића.

Ауторка  представе “Црвенкапа” Славица Богдановић није могла да присуствује. Задовољство је било посматрати дечицу која су нетремице пратиле игроказ и реаговала бурно на сваки покрет лутака смејањем, довикивањем, негодовањем. Изненађење су приредили Роса Марјановић и Василије Маријану интерпретирањем дечијих песмица.

Publika
Публика
Lutke na sceni
Лутке на сцени

Деца, васпитачи и сви извођачи, певали су, играли и уживали у тим тренуцима. После заједничког сликања, извођачи су се поздравили и обећали да ће ускоро доћи са неком новом представом. Осмеси на њиховим лицима су потрајали и изван просторија вртића. Деца ће сигурно препричавати овај доживљај, који ће им остати у памћењу.