“Шаренило моје душе” – програм Вере Лазић

Интересантан уметнички доживљај приредила је бројној публици у Клубу тог четвртка 02.02.2023.године Вера Лазић, дугогодишњи члан ликовне секције Клуба. У оквиру своје прве самосталне изложбе, чак 27 њених изванредних слика изложено је на зидовима велике сале. У читав тај визуелни доживљај шаренила душе, уз помоћ наших надахнутих чланова, вешто је укомпоновала лепу песму и лепу реч.
У пријатној, опуштеној атмосфери, програм је отпочео поздравним речима руководиоца Клуба Данице Ђорђевић. Потом је председник ликовне секције Мира Драганов бираним речима похвалила сликарско умеће Вере Лазић и отворила изложбу. О самој концепцији програма и о свом сликарском путу говорила је ауторка програма.
У пратњи нашег оркестра, који су чинили изванредни Василије Маријану на хармоници, Светислав Николић на органи и Зоран Кавалић на гитари, наступили су наши најбољи вокални солисти: Милена Петровић, Оливера Каран, Славица Попов,Властимир Момиров, Милена Радловачки, Роса Марјановић и Никола Бракус.
Између појединих музичких нумера прекрасне стихове казивали су Вера Лазић, Мира Драганов и Милена Радловачки.
Отпочели су најпре Милена Петровић, Оливера Каран и Славица Попов песмама “Јоване, Јово”, “Растанак” и “Вараш ме”, а наставили Властимир Момиров, Милена Радловачки, Роса Марјановић и Никола Бракус песмама “Шта ли ради моја љубав”, Кишо тихо падај”, “Хаљиница боје лила” и “Лепи ли су мостарски дућани”.
Сви су представили са још по једном успешном интерпретацијом, да би на самом крају, специјални гост ауторке програма Радивоје Титин на гитари, све присутне одушевио старим хитовима.