Успешан наступ хора “Романтичари са Бегеја” на смотри у Новом Саду

Наш хор “Романтичари са Бегеја”, под управом врсног музичара и диригента Бранислава Гагића, успешно је наступио 08.10.2024. године у Новом Саду, на 19. Смотри хорова и певачких група удружења пензионера Србије.
Дугогодишња успешна сарадња са маестром Гагићем, професором Музичке школе, резултирала је запаженим наступима хора на многим смотрама, а ове године је крунисана другим местом у оштрој конкуренцији чак 15 хорова!
Уз пратњу на хармоници Милана Васића и Зорана Кавалића на гитари, наши “Романтичари са Бегеја” представили су се бројној публици у сали Музичке школе “Исидор Бајић” са три познате песме: “Љубио сам црно око”, Моја мала нема мане” и “Док палме њишу гране”. Публика је и сваки наступ пропратила великим пљеском.
На свечаној вечери у Сали “Еxцлусиве НС” добијена је Диплома за освојено друго место, као и захвалница за учеће на овој престижној Смотри.
Певачка група Удружења пензионера општине Аранђеловац, под диригентском палицом Мише Чамиловића, је изводећи а капела песме: “Шумадијо шумовита”, “Букуљом, Букуљом” и “Копа цура виноград”, оцењена најуспешнијом, тиме освојила прво место и обезбедила да Аранђеловац буду домаћин следеће године јубиларне 20. Смотре хорова и певачких група удружења пензионера Србије.