Gerontološki centar – Zrenjanin

AUKCIJA I PRODAJNA IZLOŽBA DOBRO PRIHVAĆENI

Jednu novu vrstu zabave upriličili su stvaraoci i muzičari članovima Kluba za stara i odrasla lica. U četvrtak, 26. februara, održan je zajednički program muzičke sekcije i prodajna izložbaDSCN0969 kreativne i likovne sekcije. Nije novina, naravno, što su solisti, dueti i orkestar posetiocima ponudili kvalitetnu zabavu, ali je zato po prvi put održana aukcija slika i prodaja predmeta načinjenih u kreativnoj sekciji.

Slikari su izložili 25 radova u nekoliko tehnika i na različitim podlogama a članovi kreativne sekcije su ponudili ručno izrađene sapune i lavandu. Značajno je da će sav novac prikupljen na ovaj način, biti isključivo korišten za nabavku materijala za dalje aktivnosti u sekcijama.

Aukcija i prodajna izložba, „začinjeni“ muzikom, prema reakcijama prisutnih, su se pokazale kao odličan programski poduhvat. Pogotovo što je sve ostvareno u susret međunarodnom prazniku Danu žena.

Danica Đorđević, rukovodilac Kluba, je u pozdravnoj reči govorila o ovoj programskoj novini, da bi zatim Katarina Milojević, predsednica Kluba, na svoj već prepoznatljiv i nadahnut način vodila program.

DSCN0977