Gerontološki centar – Zrenjanin

MILENA RADLOVAČKI I PRIJATELJI

DSCN0801 U mnogim kulturnim dešavanjima do sada Milena Radlovački je svojim pevačkim nastupima,DSCN0805 davala doprinos umetničkim programima koje su organizovali njeni prijatelji iz Kluba za stara i odrasla lica. Uloge su bile zamenjene u četvrtak, 13. novembra, kada je ona organizovala samostalni program, a pridružili su joj se pesnici, solisti i muzičari.

Sve je počelo njenim karakterističnim i upečatljivim izvođenjem pesme „Anđelija“. Nastavak programa obeležili su stihovi, pesma i muzika. Specijalni gost programa bio je pesnik Lazar Laušev iz Idvora, koji je izdao nekoliko knjiga ljubavne poezije. A da popodne protekne na potpuno zadovoljstvo velikog broja posetilaca, potrudili su se Ljuba Milin, Mirjana Levakov, Mihailo Šerifović, Smilja Stojić, Pavel Žebeljan, Anka Hajdu, Vlastimir Momirov, Mira Draganov, Ljiljana Bijelić, Katarina Milojević, Slavna Jevremov, Rosa Marjanović, duet Milka i Juca, duet Piroš rožak, Verica Jović i Veronika Čikoš i naravno orkestar muzičke sekcije.

Utisak je da su Milena Radlovački i njeni gosti održali program koji je u potpunosti zadovoljio publiku.

Danica Đorđević, rukovodilac Kluba za stara i odrasla lica, je najavila ovaj bogat program, a zatim izrazila zadovoljstvo što su aktivisti Kluba sanirali veliko oštećenje u sali. Da prostor bude mnogo lepši izvođačima i gostima, potrudili su se Panta Josimov, Milovan Živković, Pavel Žebeljan i Zoran Kavalić.

DSCN0806 DSCN0808 DSCN0811