Gerontološki centar – Zrenjanin

POBEDILO ZNANJE MILOVANA ŽIVKOVIĆA, JULIJANE VESKOV, MILICE BLAGOJEVIĆ I ŽIVE LALETINA

??????????Poznati su pobednici kviza. U ovogodišnjem takmičenju najviše znanja pokazala je ekipa koju je predvodio Milovan Živković??????????, a uz njega su u timu bili Julijana Veskov, Milica Blagojević i Živa Laletin. Za postignuti uspeh njima je pripala po slika, inače podrška kvizu i dar likovne sekcije. Posle uspeha u polufinalu oni su u samoj završnici nadmašili drugi finalni sastav: Mira Levakov, vođa, i članovi Ljiljana Veljić, Svetlana Filipov, Jelena Bursać i Panta Josimov.

??????????Žiri (Marija Mirković, Pavel Žebeljan i Ljubomir Brstina) je tokom celog serijala kviza pripremao brojna pitanja a do uspeha se moglo samo doći poznavanjem banja Srbije, filma, sporta, televizijskih serija, poezije, pozorišta, srpske baštine, znamenitih ljudi Banata, manastira srednjevekovne Srbije, narodne i klasične muzike ali i pantomime.

U prilično obimnom poslu organizovanja ovakve vrste zabave i razonode bilo je potrebno još pojedinaca od entuzijazma. Tako su za tehniku bili zaduženi Eduard Švarcer i Draginja Milović. Evidenciju su vodili Margit Kucora i Pavel Žebeljan, dok je u sve tri emisije kviza voditelj bio Damjan Budurin.

Naravno da je i ovog puta trenutke predaha ispunila muzika. Osim orkestra Kluba (Vasilije Marijanu, Zoran Kavalić i Radovan Markov) nastupili su kao solisti Milena Radlovački, Pavel Žebeljan, Slavna Jevremov i Radovan Markov.

?????????? ?????????? ??????????