Gerontološki centar – Zrenjanin

SUBOTIČANI ZADOVOLJNI POSETOM ZRENJANINU

???????????????????????????????Već tradicionalno druženje sa prijateljima iz Subotice je nastavljeno u sredu, 20. aprila. Više od četrdeset gostiju iz deset klubova ovog grada na severu Bačke dočekali su Danica Đorđević, Katarina Milojević i Margit Kucora, ispred jedinog zrenjaninskog kluba koji okuplja stare i odrasle osobe.

???????????????????????????????Izabela Heđi, turistički vodič, je Subotičane povela u Rusku crkvu, zatim su posetili gradsku baštu, Gradsku kuću i katedralu u centru. Prepodnevni obilazak Zrenjanina završen je odlaskom u Narodni muzej.

???????????????????????????????Posle zajedničkog ručka u restoranu Gerontološkog centra dešavanja su se preselila u Klub za stara i odrasla lica. Muzičku dobrodošlicu najpre je priredio hor kojim rukovodi profesor Branislav Gagić, duet Piroš roža je otpevao nekoliko pesama na mađarskom jeziku a uz pratnju orkestra muzičke sekcije nastupili su Rosa Marjanović i Milena Radlovački.

Usledio je neobavezan programski deo. Igrali su se valcer, kola i čardaš.

Prema izjavama gostiju, potpuno uživanje okončano je obilaskom Carske bare, rezervatu retkih vrsta ptica u Evropi. Za naredno druženje dogovorena je sledeća godina. Domaćini će biti klubovi iz Subotice.