Gerontološki centar – Zrenjanin

SVETOSAVSKI PROGRAM

Svetom Savi, jednoj od najznačajnijih ličnosti srpske istorije, posvećen je program u Klubu za stara i odrasla lica. Božidar Ignjatović, bezmalo 15 godina član Kluba, prihvatio se da ovom prigodom, u četvrtak 29. januara, osmisli dešavanja, izabere goste i izvođače. DSCN0936Koliko je to uspešno uradio posvedočili su gromki aplauzi kada su nastupali članovi dramske sekcije, muzičke sekcije ali i gosti. Među njima su bili glumac Selimir Tošić i mlade osobe, koje će verovatno u umetnosti potražiti svoje profesionalno pribežište.

  • Penzionisao sam se kao profesionalni vatrogasac, ali scena, drama i gluma, i pogotovo daleko poznati Bata Živojinović, su mi bili inspiracija da se okušam u pozorišnim veštinama. Iskreno se zahvaljujem učesnicima današnjeg programa. Moj sledeći cilj je da se oprobam kao zabavljač. U toku je audicija na jednoj od televizija sa nacionalnom frekfencijom, pa i tu očekujem uspeh, rekao je Božidar Ignjatović.

Program je otvorila Danica Đorđević, rukovodilac Kluba, sa željom da sala u kojoj se odvijaju programi i ubuduće bude prepuna.