Gerontološki centar – Zrenjanin

U KLUB JE STIGLA NOVA GODINA

DSCN1736Nova godina je već stigla u Klub za stara i odrasla lica. Verovatno je tome razlog mnogo dobrog raspoloženja, DSCN1754energije i stvaralaštva, koje su članovi ispoljavali kroz brojne aktivnosti tokom godine na izmaku. Tako je bilo i na klubskom dočeku 2016. Muzika, pesma, igra i šala postali su znak prepoznavanja za okupljanja, pa je 29. decembar sasvim bi u prazničnom odelu, baš kao i oko osamdeset osoba koje su odlučile da staru godinu isprate u Klubu.

  • DSCN1741Isčekivali smo da nam se prostorije što pre renoviraju. Ostali smo, zbog toga, bez nekoliko programskih sadržaja, ali mislim da se strpljenje isplatilo. Pozivam vas da u ovom još lepšem prostoru boravite, družite se i zabavljate. U novoj godini planiramo putovanja, izlete, rekla bih još bogatiju ponudu. Zato vam želim mnogo zdravlja i ljubavi, jer ljubav nije ograničena godinama, rekla je u novogodišnjem obraćanju članovima, Danica Đorđević, rukovodilac Kluba.

A posle toga je Deda Mraz uručio poklone svakom posetiocu. Usledila je večera i zabava uz pesmu i igru. Za razliku od svih prethodnih ovogodišnjih dešavanja u Klubu za stara i odrasla lica, novogodišnje veselje je bilo potpuno spontano. Mikrofon se kretao od ruke do ruke, a orkestar je u pratnji interpretatora bio izuzetno uspešan.

DSCN1753 DSCN1752 DSCN1747