Gerontološki centar – Zrenjanin

U SLAVU LJUBAVI I VINA

DSCN0491 Prvi ovogodišnji nastup članova Sekcije ljubitelji poezije i proze bio je posvećen ljubavi i vinu. Pozdravne reči uputila je Danice Đorđević, rukovodilac Kluba. O Svetom Valentinu i Svetom Trifunu, simbolima ljubavi i vina, prisutnima je govorila Katarina Milojević, rukovodilac sekcije, autor i voditelj programa. A program je bio pun dobrog raspoloženja, stihova, pesme i muzike.

U poetskom delu nastupili su Milena Anović, Dragica Kapuši, Bratislav Veličković, Biljana Grošin, Biljana Dimitrijević Martinov, Mirjana Draganov, Lazar Laušev, Mirjana Levakov, Milorad Martinov, Stojanka Milin, Mica Nikolić, Spasenija Stojković, Nevenko Milas, Ljiljana Šmital, Nada Cvetkov i Ištvan Karas. Oni si govorili svoje ali i pesme Nerude i Petefija. U pratnji orkestra Kluba, muzičke tačke su izveli duet Juca i Milka, Rosa Marjanović, Ljiljana Bjelić, Vlasta Momirov, Mihailo Šerifović i grupa Piroš rožak.

I ovom prilikom je sala Kluba za stara i odrasla lica bila popunjena do poslednjeg mesta a posetioci su čestim aplauzima pozdravljali učesnike i izražavali svoje zadovoljstvo.

DSCN0493DSCN0494DSCN0485