Gerontološki centar – Zrenjanin

DVE NAJDUŽE ŠETNJE

???????????????????????????????U prethodne dve nedelje ljubitelji šetnji su ispoljili zavidnu kondiciju. Najpre su 13. marta hodali gotovo dva sata. U tom poduhvatu učestvovalo je šest osoba. Već iskusni u nedeljnim akcijama poneli su kišobrane, pa ni nailazak kišonosnih oblaka nije bio za njih neko veliko iznenađenje.

Nedelju dana kasnije, 20. marta, po sunčanom i prijatnom vremenu sa startne pozicije (Higijenski zavod) krenula su četiri člana Kluba za stara i odrasla lica. Kretali su se Karađorđevim parkom, Čontikarskom, Sarajevskom, Cara Dušana do ulice Ž. Turinskog. Pošto je do dolaska gradskog autobusa bilo previše vremena, konsenzusom je odlučeno da se šetnja nastavi. Išlo se zatim ulicama Petrovačkog odreda, Sinđelićevom i Topličinom. Restoran „Banatska kuća“ je bio izvrsno mesto za jednosatni odmor. Iako će i ova rekreacija biti zabeležena kao jedna od dužih, većina učesnika se svojim domovima vratila autobusom.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????