Gerontološki centar – Zrenjanin

LIČNI PEČAT MILENE RADLOVAČKI

DSCN1296Milena Radlovački nije dugo član Kluba za stara i odrasla lica ali je izvođenjem pesama svakom događaju dala „lični pečat“. A tako je bilo i na njenom drugom samostalnom programu, održanom u četvrtak, 17. septembra, u Klubu. Sa prijateljima iz muzičke i sekcije ljubitelja poezije i proze priredila je program na zadovoljstvo posetilaca.

  • Od malena sam zavolela pesmu. Pevala sam u svim školskim horovima. Osim što često učestvujem u programima Kluba, članica sam Gradskog hora i Hora „Žene mironosice“. Za ovu priliku nastupiće poete ali će biti banatskih, starogradskih, ruskih i mađarskih pesama i sevdalinki. Sve to me svakodnevno okružuje i zaslužuje da bude u mom programu, rekla je Milena Radlovački neposredno pre izvođenja.

DSCN1302Kroz razgovor je istakla da svoje dobro raspoloženje i vedar duh želi da prenosi na druge. I kao samohrana majka, i kao baka i kao hemijski tehničar sa jedine četiri godine radnog staža u „Jugoremediji“.

U samostalnom programu Mileni su pomagali muzički orkestar, Bora Nikin, Mira Draganov, Mihailo Šerifović, Lazar Laušev, Rosa Marjanović, Stojanka Milin, duet Milka i Juca, Ljiljana Bijelić, Milovan Živković, Drago Kozina, Vlastimir Momirov, duet Margit Kucora i Eržika Keri Ilić, Smiljka Stojić, Pavel Žebeljan, grupa Bjelasica i Nikola Brakus.

DSCN1297 DSCN1298 DSCN1301