Gerontološki centar – Zrenjanin

PUBLIKA ODLIČNO PRIHVATILA PROGRAM IGNJATOVIĆA

IMG_8707 IMG_8711Pripremio je Božidar Ignjatović još jedan bogat kulturni program u Klubu za stara i odrasla lica. Njegov blizu jubilarnog pedesetog, a prvi u novoj jesenjoj sezoni u Klubu. „Pevana poezija“ je naišla na odličan prijem posetilaca. Stihove, pesme i anegdote iz života naših poznatih stvaralaca izvodili su članovi muzičke i dramske sekcije, pevačka grupa i folklorna grupa „Seferini“. Na repertoaru su bile pesme Milorada Popovića – Seljančice, Milana Rakića, Vase Živkovića, Branka Radičevića i Đure Jakšića.

  • Član sam Kluba za stara i odrasla lica od 2001. godine. Veliki broj samostalnih programa omogućio mi je da se dobrim delom stvaralački iskažem. Istina, očekivao sam takvu priliku mnogo ranije. Još uvek pišem a teme su uglavnom anegdote iz života naših književnih velikana, rekao je ovim povodom Božidar Ignjatović, penzionisani profesionalni vatrogasac.

Među brojnim posetiocima ovog programa bili su Dubravka Bengin Bulovan, gradska većnica, i njen suprug Mirko Bulovan, proslavljeni dirigent zrenjaninskog hora.

IMG_8716 IMG_8715 IMG_8714