Gerontološki centar – Zrenjanin

SERTIFIKATI ZA POLAZNIKE ŠKOLE RAČUNARA

IMG_7521Posle četiri meseca, svečanim uručenjem sertifikata završen je projekat „Škola računara“. Gerontološkom centru u Zrenjaninu je, na osnovu konkursa, Naftna industrija Srbije dodelila sredstva za obuku polaznika za rad na računaru. Od septembra do decembra 2013. godine dvadeset zainteresovanih osoba, 15 članova Kluba za stara i odrasla lica i pet iz Gerontološkog centra, steklo je dovoljno računarskog znanja.IMG_7519

Projekat je osmišljen u oviru stalnih nastojanja da se korisnicima Centra i Kluba pruže što bolje i kvalitetnije usluge. Sve u skladu sa politikom kvaliteta i standardom kojim se zrenjaninski Gerontološki centar vodi. Ovo je bila jedna od aktivnosti u želji da se pojedincima da prilika da zadovolje svoje afinitete i interesovanja, a samim tim da im ovaj period života bude što kvalitetniji i aktivniji.

Prilikom uručenja sertifikata, u sredu 18. decembra, za polaznike je organizovan prigodan koktel. Stručni partner u ovom projektu je bila škola stranih jezika NIMIKO iz Zrenjanina.