Gerontološki centar – Zrenjanin

U KLUBU SVE VIŠE ČLANOVA

IMG_7692 Interesovanje za aktivnosti i rad u sekcijama Kluba za stara i odrasla lica se ne smanjuje. U petak, 28. februara, Klubu je pristupilo IMG_769417 novih članica i članova. Pošto je tokom prošle godine zabeležen rekord od preko 340 osoba sa članskom kartom, zanimanje na početku 2014. godine upućuje na zaključak da će ta brojka biti nadmašena.

Na prijemu koji je za novo učlanjene organizovala Danica Đorđević, rukovodilac Kluba za stara i odrasla lica, predstavljene su delatnosti Kluba. Mogućnost da deo slobodnog vremena utroše pridošli će imati u sekciji ljubitelja poezije i proze, muzičkoj, dramskoj, šahovskoj, stonoteniskoj, računarskoj, sekciji za pikado i drugim, a putovanja i ekskurzije su takođe redovne programske aktivnosti Kluba.

Članske karte su dobili Milunka Vlahović, Nadežda Ivković, Milorad Ivković, Miloranka Paun, Izabela Heđi, Jelena Maksimović, Ivan Pančić, Stevan Milankov, Janoš Poturica, Geza Kereši, Pavka Martinović, Spasoje Nedeljković, Milena Rogan, Jelena Bogdanov, Vida Cvetić, Nada Mikalački i Milka Ristić.