Gerontološki centar – Zrenjanin

LEPOTA LJUBAVI

DSCN0527 Muzikom, poezijom, prozom i pesmom je u četvrtak, 6. marta, proslavljen međunarodni praznik Dan žena. Svi koji su posetili Klub za stara i odrasla lica mogli su da uživaju u kvalitetnDSCN0521om programu koji su zajedno pripremili članovi sekcije ljubitelja poezije i proze, muzičke sekcije i solisti.

Na početku i ovog kulturnog dešavanja prisutne je pozdravila Danica Đorđević, rukovodilac Kluba. Katarina Milojević, autor programa, je bila i voditeljka. O značaju Osmog marta govorila je Mira Levakov. Zatim su akteri govorili stihove i prozu a doprinos dobrom raspoloženju dali su interpretatori i muzičari.

U poetsko-proznom delu nastupili su Stojanka Milin, Mira Draganov, Mira Levakov, Bratislav Veličković, Lazar Laušev, Mica Nikolić, Ljiljana Šmital, Spasenija Stojković, Nevenko Milas, Ištvan Karas i Dragica Kapuši. Za dobru pesmu bili su zaduženi Milena Radlovački, Nikola Brakus, Vlasta Momirov, Milovan Živković, Mihailo Šerifović, Ljiljana Bjelić, duet Juca i Milka, Slavna Jevremov i Rosa Marjanović.

DSCN0529 DSCN0518DSCN0524DSCN0523DSCN0522  DSCN0519   DSCN0525