Gerontološki centar – Zrenjanin

USPEŠNO PREDSTAVLJANJE DRAGINJE MILOVIĆ

DSCN1067      Priredila je Draginja Milović, zajedno sa saradnicima, ugodno popodne u Klubu za stara i odrasla lica. U četvrtak, 16. aprila, izgovarani su njeni ljubavni stihovi, ali su se i pevaleDSCN1065 ljubavne pesme. Gosti ove pesnikinje su bili članovi sekcije ljubitelja poezije i proze i solisti i orkestar muzičke sekcije. Prilikom čitanja rukopisa „Da nije ljubavi“ gromoglasan aplauz i zajedničko pevanje posetilaca i izvođača bili su dokaz da je naša sugrađanka znalački sastavila program.

      Dugo Draginja Milović piše pesme. Najčešće teme su joj  Zrenjanin, Vojvodina, poezija za decu i ljubav kao večita inspiracija. Mada nastupa već pet godina,  ovo je bilo njeno debitantsko obraćanje publici u Klubu. Kao članica aktiva žena Mesne zajednice Gradnulica nastupala je na pesničkim manifestacijama u Beogradu, Kragujevcu i Vrnjačkoj Banji. Draginja je službenica knjigovodstva u penziji a sa zadovoljstvom još obavlja „poslove“ supruge, majke i bake, čak petoro unučadi.

  • Imam dovoljno napisanog materijala za zbirku pesama. Očekujem da bi u skorije vreme sve to moglo da se uobliči u knjigu. Mada sada to nije nimalo lako, nije krila svoju želju pred nastup Draginja Milović

DSCN1058

DSCN1069DSCN1068DSCN1063