Gerontološki centar – Zrenjanin

USPORIMO KAZALJKE ŽIVOTA

DSCN0827Veliki trud je uložila Margit Kucora da osmisli, organizuje i sa saradnicima izvede program „Usporimo kazaljke života“. DSCN0831U prepunoj sali Kluba za stara i odrasla lica, smenjivali su se muzika, pesma i poezija. Prisutni su obilato nagrađivali učesnike, tako da je svaki prethodni aplauz bio nadahnuće za sledećeg izvođača. Sve se to dešavalo u četvrtak, 4. decembra.

Na početku, kako je to bilo i do sada, Danica Đorđević, rukovodilac Kluba, je pozdravila publiku i učesnike, i otvorila program. Margit Kucora je, zatim, otpevala pesmu „Daleko je moje selo malo“, naravno na mađarskom, da bi zatim interpretatori ovog kvalitetnog programa izmamili zadovoljstvo i emocije gledalaca.

Nastupali su duet Piroš Rožak (Eržebet Keri Ilić i Margit Kucora) i duet Juca i Milka (Julijana Veskov i Milka Kuridža), Bratislav Veličković, Milorad Martinov, Slavna Jevremov, Vlastimir Momirov, Mihailo Šerifović, Milena Radlovački, Rosa Marjanović, Biljana Dimitrijević Martinov, Spasenija Stojković, Milovan Živković, a gost programa bio je glumac Selimir Stošić.

DSCN0838 DSCN0839 DSCN0830 DSCN0837