Gerontološki centar – Zrenjanin

VREDNA DONACIJA KOMPANIJE SBB

IMG_0556SBB, jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti telekomunikacija, je Gerontološkom centru, odnosno Klubu za stara i odrasla lica, u utorak 7. aprila, donirala vredan poklon. Reč je o televizijskom prijemniku i paketu za praćenje digitalne televizije.

IMG_0549Na taj način Zrenjanin je među prvim gradovima u Srbiji kome je društveno odgovorna firma SBB uručila donaciju. Paket je predala Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB. Ispred domaćina poklon su primile Zorica Vučković, direktorka Gerontološkog centra, i Danica Đorđević, rukovodilac Kluba.

  • Članovi Kluba imaju mogućnosti da se uključe u brojne sekcije i da koriste niz različitih usluga. Od boravka u lepom i toplom prostoru, do konzumiranja napitaka i toplih obroka. Takođe mogu da koriste usluge pranja i peglanja veša, kao i zdravstvene usluge, rekla je Zorica Vučković, direktorka Gerontološkog centra, zahvaljujući se na donaciji.

gerentoloski-klub-2-500x375Dubravka Bulovan Bengin, članica Gradskog veća zadužena za kulturu i informisanje, je napomenula da je odluka gde će se vredan poklon uputiti u Gradu prevagnula u korist Kluba za stara i odrasla lica, pre svega zbog velikog broja članova, odnosno raznovrsnih aktivnosti koje se sprovode u Klubu.